Voedingscoach Marcha

Gezond ETEN MET LIEFDE voor je lijf


Even voorstell
en!

Mijn naam is Marcha Meuldijk. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en coach, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Samen met mijn man en zoon woon ik in Zwijndrecht.

Gezonde voeding en sporten is iets waar ik mij al veel jaren mee bezig houdt. Zelf sport ik erg graag. Ik doe aan badminton, hardlopen, sportief wandelen, spinning en bodypump. Daarbij probeer ik in het dagelijks leven zo bewust mogelijk met gezonde voeding bezig te zijn.

Tijdens het volgen van de opleiding Gewichtsconsulent heb ik zoveel over de relatie tussen voeding en een gezond lichaam geleerd, dat ik dit graag met andere mensen wil delen.

In 2014 ben ik mijn praktijk begonnen. Naast het geven van voedingsvoorlichting, adviezen en het coachen probeer ik mensen ook te motiveren meer te bewegen. Natuurlijk betekent dit niet dat men meteen een abonnement op de sportschool moet nemen, we zoeken een vorm van bewegen die bij iemand past.
Naast het bewust maken en voorlichten over gezonde voeding ben ik ook gespecialiseerd in het begeleiden van cliĆ«nten met schildklieraandoeningen, het effect van voeding op hart- en bloedvaten, dames in de menopauze, emotie-eten en het begeleiden van kinderen.

Mijn slogan is: Gezond ETEN MET LIEFDE voor je lijf! En daar ga ik voor! Door goede voorlichting te geven over voeding en een beter eet- en beweegpatroon te realiseren, volgt dat gezonde gewicht vanzelf!