top of page

Reacties van cliënten:

"Een verhoogd cholesterol is iets wat al jaren door de dokter nauwlettend in de gaten gehouden wordt wegens erfelijke aanleg. Nu de teller richting de 50 gaat, wordt dit steeds belangrijker en moeilijker onder controle te houden.

Daarnaast heb ik de laatste jaren steeds vaker last van onrustige darmen. Onderzoeken hebben gelukkig geen kwalen aan het licht gebracht maar voeding kan hierop een grote invloed hebben.

Last but not least is bewegen essentieel. Bij intensief sporten (recreatief wielrennen) had ik moeite om mijn eten en drinken hierop aan te passen, zowel voor, tijdens als na het sporten wat regelmatig een wat misselijk en loom gevoel na het sporten gaf.

Tijd om in actie te komen en Marcha te bellen voor een afspraak. Inmiddels heb ik een heel traject achter de rug en ben ik zeer tevreden met het resultaat zonder dat ik het gevoel heb dat ik veel moet laten.

Zoals afgesproken ben ik doordeweeks wat strenger en mogen de “teugels” in het weekend wat losser. Middels bewustwording is er inmiddels een goede basis waardoor de ongemakken grotendeels verdwenen zijn en er nog wat kilo's af zijn ook, terwijl dit in mijn geval niet h​et ho​ofddoel was.

Om vinger aan de pols te houden heb ik een strippenkaart aangeschaft zodat Marcha de voortgang het komende jaar kan monitoren. Een stok achter de deur zeg maar!

Marcha ... enorm bedankt!

En voor iedereen die nog twijfelt ... de drempel is niet zo hoog als je denkt en het gaat dus niet alleen over afvallen maar vooral over je fitheid."

Arno

"Na vele diëten, jojoën en afzien tijdens vele pogingen waarbij ik te weinig goede voedingsstoffen binnen kreeg, heb ik me in september 2016 bij Marcha gemeld. In eerste instantie een beetje sceptisch, maar direct na het intake gesprek enthousiast over de visie van Marcha op eten. Een persoonlijk eet-advies rijker ben ik de strijd aangegaan met de overtollige kilo's en een ongezonde levensstijl. Al snel kwam ik tot de conclusie dat deze manier van eten heel goed vol te houden ...is. Mede doordat je gewoon met je gezin kan mee-eten, maar zeker ook omdat ik meer mocht gaan eten dan ik gewend was in voorgaande pogingen om gewicht te verliezen. En nu drie maanden later weeg ik 15,6 kilo minder, beweeg ik iedere week minimaal 3 keer en maak ik gezonde en bewuste keuzes. Marcha heeft mij met haar kennis over voeding en enthousiasme weten te motiveren. Ik wil tegen een ieder die ook op zoek is naar een manier om gezonder te leven EN af te vallen zeggen: "Twijfel niet en stap in de gezonde leefstijl trein van Marcha!"

Arina

"Een paar maanden geleden nog maar kwam ik bij Marcha met de wens om weer goed in m'n vel te komen. Mijn focus lag niet op het kwijtraken van de kilo's maar vooral mijn lijf weer gezond te krijgen. Natuurlijk zou ik blij zijn als er dan wat af zou gaan. Het belangrijkste was meer energie, me weer fit voelen. Na het doornemen van mijn eetpatroon kwam ik achter een herkenbare valkuil voor vele mama's denk ik.. altijd de restjes opeten van de kinderen. Zo zonde om weg te gooien! ...Marcha heeft me hier heel goed mee geconfronteerd: is je lijf dan een prullenbak? Na het aanwennen van nieuwe eetgewoontes ben ik inmiddels een flink aantal kilo's kwijt, en voel ik me stukken beter! Marcha heeft me geleerd niet alleen te kijken naar het getal op de weegschaal, maar vooral hoe je je er bij voelt. Ik maak gezondere keuzes, en ben lief voor mezelf als het wel een keer fout gaat, en doe het de volgende keer beter. Dankzij Marcha en haar werkwijze kijk ik anders tegen voeding en mezelf aan! Bedankt!!"

Miranda

"Je kent het allemaal wel, je wil afvallen en begint vol goede moed, maar volhouden ho maar. Via Facebook kwam Marcha op "mijn pad" en kan nu echt wel zeggen dat dit een mooi voorbeeld is dat sociale media voordelen heeft. Met heel veel enthousiasme helpt Marcha je om je een gezonde leefstijl aan te leren. Door een paar kleine gezonden aanpassingen in mijn dagelijkse voeding was is gelijk af van het honger gevoel en vooral in de avond. Mijn grootste "verslaving" is chocolade en zelfs daar heb ik nauwelijks meer behoefde aan. En als ik er wel zin in heb dan hoeft de hele reep niet op maar geniet heel bewust van een STUKJE chocolade. Ik heb heel veel geleerd in het 3-maanden traject en mede dankzij het wekelijkse loopclubje heb ik eindelijk een beweging gevonden waar ik mij prettig bij voel en ook weet vol te houden, ook buiten de wandelclub. Na het 3 maanden traject kan je het zeker alleen aan maar ik vind het fijn om er een 12-rittenkaart achteraan te plakken omdat dan het jaar ruim rond is en je alle situaties wel eens bent tegen gekomen en als het dan eens niet helemaal volgens jouw plan is verlopen dan is het heel fijn om Marcha even om raad c.q. advies te vragen. Marcha tot zover bedankt voor je steun en adviezen!"

Bianca

"Eindeloos diëten, jojoën, je herkent het wel. Vorig jaar december hoorde ik al van Marcha, maar ik dacht ik kan het zelf wel, was al eens bij een diëtiste geweest, dus ik dacht wel, dat ik wist wat gezonde voeding was. Maar na elke week een nieuwe poging en weer kilo,s erbij, kwam de grote stap om toch echt naar Marcha te gaan. Het was spannend, maar nu 3 maanden later, heb ik een prachtig resultaat gehaald. Ik voel met fit, vol energie, ben 10 kg afgevallen. Marcha geef je inzicht in je eetgewoontes. Welke voeding juist goed is en welke voeding je beter kunt laten staan. Hierdoor leer je gezonde keuzes te maken, eet je lekker en verantwoord. Belangrijk is dat je basis goed is en die basis is zoveel, dat je totaal geen honger meer hebt, dus ook niet meer zin heb om ongestoord te snoepen... Het komende jaar ga ik nog door, elke maand even wegen en natuurlijk om nog een paar kilootjes kwijt te raken. Twijfel je nog? Gewoon doen... ik raad het echt iedereen aan. Eindelijk een keer geen diëet, geen honger, maar gewoon lekker eten, daar wordt je blij van..."

Anke

"Na mijn zomervakantie was ik helemaal klaar met de extra kilo's. Ik had me voorgenomen om eens professionele hulp te proberen bij het inmiddels steeds grotere probleem. Tot nu toe was ik steeds aan het jojo-en. Het was alles of niks. Marcha heeft mij geleerd om meer, maar gezonder te eten en te plannen. Ik zou gewicht kunnen verliezen door meer te eten? Dat klonk goed! En het werkte! Ik at gewoon ''normaal'' had geen honger gevoel en voldoende energie om de dag mee door te komen! De bezoekjes naar Marcha heb ik als prettig ervaren. Het gaf mij steeds opnieuw motivatie om door te blijven gaan! Vandaar dat ik gekozen heb voor een vervolg-traject! Super bedankt Marcha!!"

Miranda

"Tja, na 30 jaar jojo-en, toch nog een laatste poging om af te vallen op een gezonde manier en zonder hongergevoel. Op advies van een enthousiast kennisje kwam ik bij Marcha terecht. Wat een verademing. Weer brood mogen eten en andere gezonde tussendoortjes. Voor mijn gevoel heb ik nog nooit zoveel gegeten als in de afgelopen drie maanden. Mijn stofwisseling kwam weer helemaal op gang door anders en bewuster te eten. Met het resultaat......7.6 afgevallen. Ik ben erg blij met deze nieuw ingeslagen levensstijl. Kortom: een aanrader. Marcha, bedankt voor je enthousiaste en vakkundige begeleiding."

Henny V.

"In februari kwam ik via via met Marcha in contact, omdat ik na diverse pogingen om wat kilo's kwijt te raken, helemaal de kluts kwijt was. Ze heeft me enorm geholpen om weer een balans te vinden in mijn voedingspatroon. Dat ik te weinig at was een echte eye-opener voor me. De 3 maanden zijn nu om en ik heb inmiddels een goede basis en bewustwording van mijn keuzes opgebouwd. Bedankt Marcha voor je prettige, optimistische en motiverende begeleiding. Inmiddels wat kilo's kwijt, maar ik blijf nog een tijdje komen om mijn eind doel te halen voor een blijvend resultaat."

Corrie

"Marcha, BEDANKT!!! Dankzij haar hulp ben ik 5 kg afgevallen. Van 73 kg naar 68 kg. Na iedere vakantie bleven niet alleen de herinnering over, maar ook extra gewicht. Marcha heeft mij bewust gemaakt van wat te eten en wanneer te drinken. Indien er door feestjes, verjaardagen of gezellig weekeind, weer wat gewicht bij is, gewoon weer een aantal dagen eten volgens schema Marcha en je bent weer op je gewenste gewicht."

Rianne

"Ik was al een tijd op zoek naar een manier om begeleid af te vallen, een manier ook die in m'n schema paste. Bij toeval kwam ik een bericht tegen op fb van iemand die was afgevallen bij Marcha en hier heel tevreden over was. In februari ben ik begonnen, ik ben afgevallen en wel zo belangrijk een stuk bewuster en gezonder gaan eten. Het is ideaal om één op één begeleiding te krijgen, op een tijdstip dat uitkomt. En uiteraard een deskundig en gemotiveerde voedingscoach."

Jeanette

"Eind december ging bij mij de knop om...ik wilde wel eens weten wat er nu fout was met mijn dagelijkse voeding...en ja wel, het hoge woord kwam er uit ..volgens Marcha at ik veel te weinig !!

Door haar begeleiding en de juiste adviezen moest ik ineens veel meer gaan eten !!...brood....brood...heerlijk zeg !! Ik at namelijk bijna of geen brood alleen maar crackers en schaaltjes yoghurt voor het ontbijt.

Ook nog de daarbij behorende 2x fruit per dag....wat ik bijna of nauwelijks at....

Wat een opluchting en goed gevoel heb ik hieraan overgehouden, ben hierdoor zelfs wat afgevallen en voel me een stuk prettiger.

Daarbij ook nog eens stevig meewandelen in de wandelgroep, het resultaat is fantastisch !!

Ik ga zeker hier mee door en heb nu een strippenkaart van 12x gekocht zodat ik 1x per maand op controle blijft en hiermee een stok achter de deur hebt in geval ik in een "dipje" kom.

Marcha, alvast superbedankt voor de afgelopen 3 maanden !!!!!!!!"

Nanny

"De afgelopen drie maanden heb ik ontzettend veel geleerd. Niet meer bezig zijn met lijnen, maar bewust omgaan met de juiste voeding. Niet meer hoeven toegeven aan de 'trek in je hoofd', zoals Marcha dat zo mooi zegt. Doordat ik nu meer eet dan ik vroeger deed, heb ik totaal geen idee dat ik moeite moet doen om af te vallen. Ik ben heel erg blij dat ik in januari gebeld heb en samen met Marcha heb mogen werken aan een gezonder lichaam!"

Lianne

"Na eindeloos met mijn gewicht bezig te zijn geweest en daárbij twee nare operatie's moeten ondergaan, had mijn gewicht het toppunt bereikt! Kleding kopen werd een drama, in plaats er plezier aan te beleven! Toen ik bij Marcha terecht kwam was ik een vermoeid iemand die niet wist hoe zij verder moest.

Marcha is een geweldige vrouw die je met veel geduld leert om een gezond voedingspatroon te volgen en daarbij ook nog wanneer je lichaam weer normaal functioneert, je vanzelf de kilootjes gaat verliezen! Het was voor mij een openbaring dat je geen honger hoeft te hebben, en tot mijn grote verwondering ging ik afvallen en daarnaast mij weer veel beter voelen! Marcha wat ben ik dankbaar dat ik je heb leren kennen, en de bezoekjes waren of ik naar een vriendin ging, ik ben er nog niet, maar met haar geduld en motivatie weet ik zeker dat ik er ga komen, en weer trots ben op mezelf!

Zit u in deze zelfde situatie en bent u het eeuwige lijnen moe, en heeft ook u nog eens heel veel geld uitgegeven aan potten pillen, het kan ook met uw normale voeding, zonder honger, en ook nog met wat lekkers! Ik kan alleen maar zeggen probeer het eens uit, wat heeft u te verliezen, alleen maar kilo's.. nu wat willen we nog meer! Dank Marcha wat we tot nu toe bereikt hebben, je hebt me geleerd dat het ook op een fijne manier kan!"

Jannie B.

"Ik heb met veel plezier 'mijn anders eten' traject doorlopen. Door alle tips op papier te zetten, kan je na een terugval, weer opzoeken hoe het ook weer moest. Omdat ik een enorme snoeperd ben, heb ik echt baat gehad bij de adviezen, die op een leuke manier werden gegeven. Niets moet, maar mag, want het is tenslotte je eigen lichaam. Marcha, het was een leuke en leerzame tijd,ik mis het wel😊"

Dini

"Dankzij Marcha weet ik nu dat ik me niet hoef uit te hongeren om af te vallen maar juist moet eten, hierdoor heb ik dus ook minder snaai momenten als ik nu een keer een dropje of tofifee neem hoef ik niet meteen de hele doos leeg te eten. Toppie bedankt!"

Miranda

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt het lettertype, de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.

Anja

"Marcha heeft me tot nieuwe inzichten gebracht mbt eten! Als je wilt afvallen moet je juist blijven eten en hier bewust mee om gaan. Marcha geeft je tips over welke voeding geschikt is en coacht je waar nodig!

Een echte aanrader wanneer je jezelf fitter en energieker wilt voelen!"

Karien

"Marcha heeft mij geleerd om juiste keuzes te maken mbt mijn eten. Ondanks een gezond bmi toch wat kilo's afgevallen maar vooral geen last meer van hongerklap.

Energie is beter verdeeld over de dag."

Ingrid de B.

"Super blij met de coaching van Voedingscoach Marcha. Na een traject van 3 maanden weet ik nu hoe ik gewoon lekker gezond kan blijven eten zonder aan te komen. Dus geen crashdieet meer voor mij. In combinatie met de wandelgroep is dit echt een aanrader. Bedankt Marcha!!"

Astrid V.

"Hele fijne begeleiding, heel ontspannen en door gewone, gezonde voeding, lijn je niet, eet je genoeg en val je af. Mocht de drempel hoog zijn, twijfel niet!"

Jorinka

"Al jaren aan het jojo-en met mijn gewicht, ik was het zat! En kwam bij Voedingscoach Marcha terecht. Nooit geweten dat gezond eten en afvallen zo makkelijk was!

Heel blij met het resultaat en de begeleiding van Marcha."

Kristy

"Eigenlijk al jaren op de verkeerde manier gegeten, of juist niet gegeten. Nu met handige en praktische tips enorm veel verschil. Weer op een gezond gewicht en heel positief en bewuster bezig met gezond eten. Nooit gedacht dat we de strijd zouden winnen tegen het ongezond eten wat we eigenlijk niet wisten. Bedankt Marcha voor je uitstekende begeleiding en handige en bruikbare tips."

Annemieke

"Goh ben je aan het lijnen wordt er veel aan mij gevraagd, nee eigenlijk niet. Ben bij voedingscoach Marcha terecht gekomen en die heeft mij op een hele positieve manier geleerd hoe je het beste lekker en verantwoord kan eten, doe daar nog het wandelen bij wat ook gezellig is en zie het resultaat. Marcha bedankt tot nu toe ik ben er heel trots op en blij mee."

Wilma

"Na vele diëten (en uiteindelijk de overtuiging dat deze niet voor blijvend resultaat zorgen) was ik op zoek naar een "normaal" eetpatroon. Dat heeft Marcha me heel goed geleerd.

Afvallen was niet het doel, maar het zou een mooie bijkomstigheid zijn als er een paar kilootjes af zouden gaan.

Door met de binnenkant van het lichaam aan de slag te gaan, volgde de buitenkant in rap tempo en bleef het niet bij een paar kilootjes. Zonder honger te hebben of op dieet te zijn.

Nu heb ik een perfecte basis en ben ik me bewust van de keuzes die ik maak. Marcha is een kei en ondersteunt en motiveert je super tijdens het traject. Kortom, stop met diëten en maak een afspraak bij Marcha!!!"

Monique

"Yeahhh, de eerste 5 kilo is eraf, nu op naar de volgende 5 kilo, dit allemaal mede de goede en positieve steun van Marcha, mede door haar gaat het afvallen me goed en vrij makkelijk af, bedankt!!!!"

Jannie L.

"Na jaren en jaren van het volgen van elk populair dieet, zat ik vast op een ongezond gewicht en in een ongezonde levensstijl.

Marcha heeft me laten inzien dat het anders kan.

Gezonde keuzes maken in je eetpatroon is niet makkelijk als je jezelf verkeerde gewoontes aangeleerd hebt.

Ze motiveert je, is eerlijk en helpt je waar ze kan. Ik weet een ding nu al heel zeker, ik had deze keuze veel eerder moeten maken."

Danielle

"Marcha ik wil je hartstikke bedanken voor de afgelopen 13 weken, het enthousiasme, het inzicht ,de sportiviteit en vooral de positiviteit die jij weer terug hebt gebracht bij mij, de spiraal staat niet meer in het rood maar in het groen!! Dus mensen wil je een ander pad in slaan qua gewicht of zit je niet lekker in je vel , uit ervaring kan ik zeggen dat het een groot deel te maken heeft met je voedings- en leefpatroon, veel eten en gezond met daarbij ook eens een verwennerij en lekker sportief bezig zijn en dit doet een hele hoop veranderen. Twijfel niet en pak die telefoon en bel naar Voedingscoach Marcha!!"

Angelique B.

"Na meerdere lijnboeken kwam ik bij Marcha terecht; we gaan niet lijnen zei ze, we gaan je eetpatroon aanpassen om gezonder door het leven te gaan. Nu ik mijn eetpatroon heb aangepast onder deskundige begeleiding zijn er ook wat kilootjes af. Geen geklungel meer met een weegschaal en allerlei producten die uiteindelijk toch in de prullenbak belanden. Compenseren is nu mijn motto en het is me alles meegevallen omdat er geen hongergevoel is. Ik ga inmiddels op maandag en donderdag lekker wandelen met het loopgroepje onder leiding van Marcha. We hebben veel lol en ondertussen doen we allerlei oefeningen met elkaar. Ik ervaar dit als zeer prettig omdat je met dames en heren bent die in hetzelfde traject zitten.

Marcha is een zeer gemotiveerde en ervaren coach en ze loods je er op al haar positiviteit doorheen."

Evelyne

"Marcha, motiveert je, helpt je, geeft je inzicht, weet waar ze over praat en is ook nog heel gezellig. Voedingscoach en topcoach!"

Tamara

"Afvallen, gezond eten en eerlijk zijn tegen jezelf moet je zelf doen en willen. Marcha helpt je heel goed op de weg er naar toe en helpt je op de weg te blijven met tips, opdrachten en reflectie, passend bij het "proces" waar je op dat moment in zit."

Angela

"Geweldige vrouw die je op weg helpt naar gezonde leefstijl."

Nancy

Reactie van klant indienen

Naam*

Reactie van klant*

bottom of page